In onze zoektocht naar wintersport vakanties zijn wij een paar jaar geleden gestuit op Sunweb Wintersport. Iedereen kent natuurlijk Sunweb van de zonvakanties, maar in de afgelopen jaren hebben zij ook een indrukwekkend winteraanbod gekregen, waarbij je al vanaf 29 euro een skivakantie kan boeken. 

Sunweb Winter heeft sinds kort ook een nieuwe tvcommercial, die vanaf vandaag wordt uitgezonden. Wellicht heb je deze al gezien.

Sunweb is een moderne organisatie met zeer goed opgeleid personeel. Sinds het jaar 2000 biedt Sunweb voordelige wintersportvakanties aan naar bestemmingen binnen Europa. De reizen zijn alleen te boeken via de overzichtelijke website. Of u nu op zoek bent naar een leuke wintersportvakantie met eigen vervoer, de bus of het vliegtuig, op wintersport.sunweb.nl kunt u voordelig uw wintersportvakantie uitzoeken.

Uniek is de last minute wizard waarmee je snel tot de ideale vakantie komt op basis van jouw voorkeuren. Voor seizoen 2013/2014 is het aanbod uitgebreid tot ruim 1000 wintersport vakanties tegen zeer hoge kortingen. Er zijn ruim 600 vakanties in Frankrijk en 400 vakanties in Oostenrijk te boeken.

Sunweb is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. dus de boeking is in vertrouwde handen. De organisatie wordt door klanten zeer hoog gewaardeerd door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Er zijn al skivakanties te huur vanaf 29 euro inclusief skipas, maar ook luxe chalets met wellness. Sunweb
 heeft voor elke beurs een ruime keus. Het is een prima website die wij van harte kunnen aanbevelen!